Billabong Magyarország | Surf | Wake | Snow

slide

Panka dobogós a Billabong Bro Down-on 2012.08.04.

 Gyarmati Panka ma hajnalban harmadik lett a 4 csilagos minősítésű, Billabong Bro Down SlopeStye versenyszámban, Új-Zélandon. Gratulálunk neki!

A World Snowboard Tour 2013 versenyei folytatódnak tovább. Panka a Bro Down után a Red Bull Performance Campen vesz részt, a világ legjobbjaival. Ezt követően az öt csilagos Burton High Fives-on indul, amely a Burton New Zeland Opent váltja. Videóval kiegészített hír

Szombat hajnalban Gyarmati Panka nemcsak Magyarországnak, hanem Európának is dicsőséget szerzett teljesítményével: harmadik lett a Billabong Bro Down 4 csillagos minősítésű világversenyen.

Hatalmas sikerrel indult Gyarmati Panka 6 hetes Új-Zélandi túrája. Panka a legjobb európai versenyzőként harmadik helyen végzett a Billabong Bro Down 4 csillagos minősítésű döntőjén, slope style versenyszámban. Az egri sportoló egyedülálló stílusával és hátraszaltójával lenyűgözte a zsűrit.

A World Snowboard Tour állomás szombati versenynapját tökéletes körülmények között rendezték. A szervezők változatos Slope Style pályát építettek korlátokkal, három ugratóval, amely közül az utolsó volt a legveszélyesebb: 20 méternél is hosszabb vízszintes résszel látták el.

Panka a döntő második körében kockáztatott és az első ugratón rápróbált a számára is új trükknek számító Cab 5-re (fordított alapállásból indított 540 fokos fordulat). A taktika bevált, sikerült az új trükk, amelyet a megszokott magabiztos back hárm és backflip method-ot követett. Ez utóbbit, amely egy hátraszaltó egy igazán homorítós grabbel, igazi közönségkedvenccé avatta Pankát (ezt a verseny hivatalos sajtóközleménye is kiemeli).

Panka Backflip Methodja 2:20-nál!

Billabong Bro down 2012 from Billabong on Vimeo.

Panka a Bro Down után az ötcsilagos Burton High Fives-on indul, majd a Red Bull Performance Campen vesz részt, a világ legjobbjaival.

Női eredménylista:

 

1. Christy Prior (NZL)
2. Shelly Gotlieb (NZL)
3 Panka Gyarmati (HUN)

Hivatalos sajtóközlemény

2016 © Minden jog fenntartva

Billabong Magyarország | Surf | Wake | Snow - Panka dobogós a Billabong Bro Down-on